Ünnepeljünk együtt!

Lajtorja megnyitó

0
Lajtorja megnyitó

2011. szeptember 9-én hivatalosan is megnyitjuk a Lajtorját! Lesz itt kaja-pia-dínom-dánom, elénekeljük hogy “Csiribiri-csiribiri bojtorján, Lélek lép a Lajtorján…”, mosolygunk, beszélgetünk, okos gondolatokat hallgatunk meg az előadóktól, pezsgőzünk és együtt leszünk! Gyere Te is, hozd el azokat, akiket még érdekelhet!

 

Lajtorja megnyitó

A Lajtorja nyíregyházi pszichológusai és pedagógusai azért dolgoznak, hogy a megyében élők különleges élethelyzeteikben szakértő segítséget kaphassanak (párkapcsolati probléma, szülővé válás, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás, egzisztenciális krízis, pánikbetegség, depresszió, stressz, coaching, anyaság és karrier).

 

Azt gondoljuk, helye van egy ilyen intézménynek abban a világban, ahol egyre kevesebb gyermek születik, egyre több a depressziós vagy egyre kevesebb pénz jut a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek államilag finanszírozott fejlesztésére.

Esemény kezdete:péntek, 9 szeptember 2011 18:00
Helyszín:Show in Google map 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor u. 2. I/3.

Program

A Lajtorja megnyitója elsősorban a Lajtorja támogatóinak, a szakmának és a sajtónak szól. Résztvevőként a sajtó képviselői, a Lajtorja szakemberei és támogatói mellett azokra számítunk, akik a városban és Szabolcs megyében mentálhigiénés tevékenységet folytatnak, pszichológusként, trénerként, oktatóként, tanácsadóként vagy fejlesztőként dolgoznak. A megnyitó beszédet követően a BNG zenekar kíséretével énekelhetünk, pezsgőzünk, beszélgetünk és jól érezzük magunkat. 

 

Miért legyek ott?

Egy olyan lehetőség ez, ahol a megye pszichológiával, emberi viselkedéssel, humán erőforrással foglalkozó szakembereivel lehet majd szót váltani, szakmai együttműködést kialakítani. A Lajtorja Stúdió reményeink szerint rövid időn belül a megye elismert pszichológiai, fejlesztő és mentálhigiénés központja lesz. A születés pillanatai mindig izgalmasak, hát még ha együtt tudjuk átélni, részese és a tanúja lenni.

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
Alapozó terápia
Alapozó fejlesztés

Az Alapozó Terápia egy komplex idegrendszer fejlesztő terápia, melynek során a gyermekeknél újra beindul az agy fejlődése, ami által igen...

Close