Élet-harmonizáció

Relaxáció és autogén tréning

1
Relaxáció és autogén tréning

Relaxáció és autogén tréning csoport indul a Lajtorjában 2012. január 3-án, mely segíti csökkenteni a stresszt és a fájdalmat, növeli a teljesítményt, javítja a koncentrációs, tanulási és emlékező képességet. Csatlakozási lehetőség jan. 17-ig!

 

Autogén tréning

Az autogén tréning egy olyan relaxációs módszer, amely erősíti a test természetes, öngyógyító folyamatait. Olyan egymásra épülő feladatsor rendszeres gyakorlásából áll, mely hozzásegít a test és a lélek teljes ellazulásához, mely állapotban befolyásolni tudjuk testünk önszabályozó rendszerét a légzést, a keringést, a szívritmust, stb. A módszer lényege a „passzív koncentráció”, melyben megtanuljuk megfigyelni és tudatosítani, hogy mi történik a testünkben, elménkben és a lelkünkben. Így válik az autogén tréning, rendszeres gyakorlás során, segítségünkre a stresszel való megküzdésben, érzelmi, indulati életünk harmonizálásában, növeli a megértést és az elfogadást emberi kapcsolatainkban, javítja a koncentrációt, a teljesítményt. A módszer mindenki képes megtanulni.

 

Kinek ajánljuk a relaxációt?

Az autogén tréning olyan embereknek tud segíteni, akik fejleszteni szeretnék emlékezőképességüket és teljesítményüket, illetve stresszel teli az életük. 

  • diákoknak, rendszeresen vizsgázóknak, tanároknak, trénereknek,
  • közszereplőknek, vezetőknek, menedzsereknek,
  • sportolóknak, versenyzőknek, saját teljesítményüket fokozni kívánóknak.

 

Miben segít az autogén tréning?

Az autogén tréning segítségével

  • könnyebbé válik a belső nyugalom megtapasztalása,
  • csökkenten a stressz, a félelem és a fájdalom,
  • egyszerűen felfrissíthetjük saját magunkat
  • kiküszöbölhetjük a komoly teljesítmény elérését zavaró behatásokat
  • javul a koncentrációs, tanulási és emlékezeti képesség.

 

Az autogén tréning vezetője

A csoport vezetője Ozvald Gabriella nyíregyházi pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoonkológus, akiről többet tudhat meg itt: Ozvald Gabriella.

 

Relaxációs csoport jelentkezés

A módszer elsajátítása kiscsoportban (5-6 fő), 10 alkalommal történik a nyíregyházi  Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban. Heti 60 perces találkozásokra és rendszeres otthoni gyakorlásra van szükség. Minden csoport indulást megelőz egy személyes ismerkedés, beszélgetés. Jelentkezéshez kérjük írj egy e-mailt a telefonszámoddal és neveddel a gabriellaozvald@gmail.com címre. A január 3-án induló csoporthoz január 17-ig még lehet csatlakozni!

 

Első relaxációs csoport foglalkozás: 2012. január 3, kedd, 17:00.

 

Az autogén tréning díja 3.000 Ft/óra x 10 alkalom, illetve az interjú díja 5.000 Ft.

 

 

Relaxáció olvasnivaló

Relaxáció forrás a Lajtorja oldalain: Relaxáció

 

Relaxáció és Autogén Tréning Nyíregyházán

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Hozzászólások (1):

  1. […] csoportterápiáink is nagyon sokszínűek. A súlyosabb betegek számára a Simonton tréning, a relaxáció megtanulása. Nagyon aktuális nálunk magyaroknál, hogy fogyunk: miért nem születik annyi […]

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
Retró Rádió Riport Marosi Zitával - anyaság, nőiség, szülés
Marosi Zita a Retro Rádióban

Novemberben készített interjút a Retró Rádió Marosi Zita nyíregyházi pszichológussal. Hallgasd meg az anyaságról, nőiségről, szülésről szóló riportot, vagy olvasd...

Close