Gyógyító képzelet

Simonton tréning

0
Simonton tréning

A Simonton tréning egy daganatos, vagy más krónikus betegségben szenvedők számára (Crohn betegség, colitis ulcerosa, cukorbetegség) kifejlesztett módszer, amely relaxáción és a képzelet gyógyító erején alapul, s megadja az esélyt akár a teljes gyógyulásra az orvosi kezelések kiegészítőjeként.

 

Daganatos betegek kezelése Simonton tréninggel

A gyógyító képzelet tréning megmutatja daganatos és más súlyos betegségben szenvedőknek, hogy hogyan vehetnek részt saját EGÉSZségük visszaállításában az orvosi kezelésekkel együttműködve.

 

A betegség nem csak a test problémája, hanem az egész emberé, aki test, szellem és érző lény egyszerre. A betegség nem csak „megtörténik az emberrel” anélkül, hogy azt lelki úton befolyásolni tudná; a gyógyulás során a folyamat aktív részesévé lehet válni. A mély relaxációban végzett imaginációk (belső képek) azaz a Simonton tréning, nem hiú reményekkel kecsegtet és nem ébreszt irreális elvárásokat a gyógyulással kapcsolatban, hiszen a rák lefolyása egyénenként annyira különböző, hogy nem is lehet ilyen garanciát vállalni.

 

A Simonton tréning annyit vall magáénak, hogy a pozitív vagy negatív elvárások a betegség kimenetelében fontos szerepet játszanak. Az aktív és pozitív részvétel befolyásolja a betegség lefolyását, a kezelés kimenetelét és a beteg életének minőségét.

 

Kiknek ajánljuk a Simonton tréninget?

Nyíregyházi Simonton tréningünket daganatos és más krónikus betegségben (Crohn betegség, colitis ulcerosa, cukorbetegség) szenvedőknek ajánljuk, akiket érdekel, hogyan vehetnek részt saját EGÉSZségük visszaállításában az orvosi kezelésekkel együttműködve.

 

Jelentkezés a nyíregyházi tréningre

A nyíregyházi Simonton csoport tréningre a jelentkezés folyamatos. A csoport minimum 5 fő részvételével tud elindulni.

 

Minden csoport indulást megelőz egy személyes ismerkedés, beszélgetés, amihez 30/523-05-34-es számon, Ozvald Gabriellánál lehet bejelentkezni. A kis létszámú csoportok akkor indulnak, amikor összegyült a kellő számú jelentkező. 

 

Simonton tréning vezető

Ozvald Gabriella – pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoonkológus. Bővebb információ itt olvasható róla: Ozvald Gabriella

 

Időtartam

Tíz alkalmas programunkon egy olyan lelki ösvényen indulunk el, melyen

  • elsajátítjuk a relaxáció technikáját,
  • gyakoroljuk a gyógyulási folyamat belső, képi megjelenítését,
  • megküzdünk régi sérelmekkel, neheztelésekkel, lelki veszteségekkel,
  • meghatározzuk az egyéni életcélokat,
  • mozgósítjuk a belső erőforrásokat.

 

A tréning díja

A Simonton tréning díja: 3.000 Ft/fő/60 perc 10 alkalommal.

 

Simonton tréning olvasnivaló

Gyógyító képzelet – Simonton tréning

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
Lajtorja Stúdió logó
Miért Lajtorja?

Nem volt egyszerű a Lajtorja név mellett dönteni. Belülről, mélyen azt éreztük, hogy ez a név mindent elmond, amit mi...

Close