Hírek

“Egyedül-együtt”

Új, induló csoportunk célja a válás nehéz lélektani folyamatán segíteni annak résztvevőit.

Olvass többet!

OnkoPszichológia Nyíregyházán

Közösségünk azzal a céllal jött létre, hogy hozzáférhetővé tegyük a térségünkben kezelt daganatos betegek és hozzátartozóik számára a pszichológiai segítségnyújtást.

Olvass többet!

Integratív Önismereti Csoport Nyíregyházán PSZICHODRÁMA-CSALÁDÁLLÍTÁS-BODY WORK

Az integratív csoportfolyamatban   lehetőség nyílik arra, hogy közösen dolgozzunk azon, hogy lehetőségeinkkel egy elfogadó, biztonságos közegben vessünk számot.

Olvass többet!

Gyermek pszichodráma csoport indul hamarosan

Legkésőbb októberi kezdéssel Noszkó Niki pszichológus, gyermek pszichodráma asszisztens vezetésével gyermek pszichodráma csoportot indítunk. A csoportindulással kapcsolatos részletekről valamint a csoportról rövid összefoglalást az alábbiakban olvashat.

Olvass többet!

Pszichodráma – önismereti csoport

A pszichodráma alkalom arra, hogy életünk lehetőségeivel biztonságos, támogató közegben vessünk számot. Hogy minden kockázat nélkül kipróbáljuk, ami még történhet velünk, illetve azt, amit már nem halogathatunk tovább. Próba és erőgyűjtés biztonságban, szabadon.   Mindez Nyíregyházán, képzett, empatikus, nagy gyakorlattal rendelkező pszichodráma vezetők segítségével!

Olvass többet!

Pszichodráma – Mire is jó?

Például arra, hogy életünk valódi lehetőségeivel szembenézzünk. De azzal is, hogy ezeket a lehetőségeket milyen belső lelki folyamataink fojtják, terelik el, vagy tüntetik fel előttünk lehetetlenként.   A pszichodráma tehát küzdelem, méghozzá drámai küzdelem a lelki szabadságért.

Olvass többet!

Pszichodráma

    Alkalom arra, hogy életünk lehetőségeivel biztonságos, támogató közegben vessünk számot.  Hogy kockázat nélkül kipróbáljuk, ami még történhet velünk, illetve azt, amit már nem halogathatunk tovább.  Aminek eljött az ideje.  Alkalom a felfedezésre és a megújulásra. Életünkben, kapcsolatainkban.  Próba és erőgyűjtés.  Biztonságban, szabadon.

Olvass többet!

Megújult a Lajtorja Stúdió

Az elmúlt hónapokban a Lajtorja Stúdió jelentős változásokon esett át. Új szakemberekkel bővült, ezáltal új szolgáltatást tett elérhetővé az érdeklődők számára.

Olvass többet!

Mediáció-konfliktuskezelés

A módszer kettő vagy több fél között fennálló érdekellentét rendezésére szolgál, amire 2-3 találkozás is elegendő lehet. Előnyös többek között gyermek elhelyezési, gyermeknevelési, vagyonmegosztást érintő, vagy az üzleti életben felmerülő konfliktusok esetén.  

Olvass többet!