Hírek

“Egyedül-együtt”

Új, induló csoportunk célja a válás nehéz lélektani folyamatán segíteni annak résztvevőit.

Olvass többet!

Relaxációs csoport indul szeptemberben

2017 szeptember közepén autogén tréning csoportot indítunk Ozvald Gabriella pszichoterapeuta vezetésével.  Érdeklődni és jelentkezni +36 30 257 9913-as telefonszámon lehet. Ide kattintva a módszerről bővebben is tájékozódhat.

Olvass többet!

OnkoPszichológia Nyíregyházán

Közösségünk azzal a céllal jött létre, hogy hozzáférhetővé tegyük a térségünkben kezelt daganatos betegek és hozzátartozóik számára a pszichológiai segítségnyújtást.

Olvass többet!

Relaxációs csoport indul márciusban!

Várhatóan 2017március végétől autogén tréning csoportot indítunk Ozvald Gabriella pszichoterapeuta vezetésével.  Érdeklődni és jelentkezni 06302579913-as telefonszámon lehet.

TRANZAKCIÓANALITIKUS ÖNISMERETI CSOPORT

Tranzakcióanalitikus Önismereti Csoport indul ez év novemberében Budapesten. A csoport folyamatosan, félzárt rendszerben működik, azaz nyári szünet előtt lépnek ki tagok és az őszi induláskor veszünk fel újakat.

Olvass többet!

Integratív Önismereti Csoport Nyíregyházán PSZICHODRÁMA-CSALÁDÁLLÍTÁS-BODY WORK

Az integratív csoportfolyamatban   lehetőség nyílik arra, hogy közösen dolgozzunk azon, hogy lehetőségeinkkel egy elfogadó, biztonságos közegben vessünk számot.

Olvass többet!

Gyermek pszichodráma csoport indul hamarosan

Legkésőbb októberi kezdéssel Noszkó Niki pszichológus, gyermek pszichodráma asszisztens vezetésével gyermek pszichodráma csoportot indítunk. A csoportindulással kapcsolatos részletekről valamint a csoportról rövid összefoglalást az alábbiakban olvashat.

Olvass többet!

Pszichodráma – önismereti csoport

A pszichodráma alkalom arra, hogy életünk lehetőségeivel biztonságos, támogató közegben vessünk számot. Hogy minden kockázat nélkül kipróbáljuk, ami még történhet velünk, illetve azt, amit már nem halogathatunk tovább. Próba és erőgyűjtés biztonságban, szabadon.   Mindez Nyíregyházán, képzett, empatikus, nagy gyakorlattal rendelkező pszichodráma vezetők segítségével!

Olvass többet!

Gyászfeldolgozás Nyíregyházán

Gyászban lenni, azt viselni, az egyik legnehezebb élethelyzet, mindenki másként, máshogyan éli meg, nincs két egyforma gyászfolyamat. A tapasztalatok szerint a sorstársi közösség segíti a veszteség feldolgozását és a továbblépést.  

Olvass többet!

Relaxációs csoport indul! Szánj időt magadra is!

Relaxációs és autogén tréning csoport indul a Lajtorjában, 2015 áprilisában, mely segíti csökkenteni a stresszt és a fájdalmat, növeli a teljesítményt, javítja a koncentrációs, tanulási és emlékező képességet.

Olvass többet!