Ünnepi pillanatok...

Adventi készülődés

0
Adventi készülődés

November 27-én, advent első vasárnapján azokat várjuk  a Lajtorjába, akiknek van kedvük velünk közösen készülődni az ünnepre. 

 

A nagyterem padlóján kiterítünk mindent, amit hoztok: ötletként szolgáló újságok, fenyőgally, borostyán, díszek, gyertyák, koszorú alap, papír, ragasztó, termések, vatta, cérna, mézeskalács, drót, olló, szalag és bármi egyéb, ami eszetekbe jut. Melléjük telepedünk, forralt bort kortyolgatunk, mesélünk, régi karácsonyi sztorikra emlékezünk, játszunk a gyerekekkel és közben elkészítjük saját otthonunk karácsonyi dekorációját. 

 

A Lajtorja zenekara ünnepi nótákkal kedveskedik fülünknek, mialatt a szebbnél-szebb alkotások készülnek a narancs és fahéjillatú Stúdióban.

 

Gyülekező délután 3 körül a Lajtorjában – 7-re szerintünk gazdagabbak leszünk jó néhány ünnepi dísszel, adventi naptárral, karácsonyi ajándékkal, meghitt és örömteli pillanattal.

 

Gyertek!

 

Adventi készülődés a Lajtorjában november 27-én.

Adventi készülődés a Lajtorjában november 27-én.

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
EMK és érzelmi intelligencia - Kapcsolódás 2011 konferencia, Bak
Kapcsolódás 2011

A Kapcsolódás 2011 konferencia fő témája: Érzelmi intelligencia fejlesztés és Erőszakmentes Kommunikáció az iskolában. Az összejövetel olyan neves előadókkal büszkélkedhet a...

Close