Autogén tréning indul hamarosan

0
Autogén tréning indul hamarosan

Várhatóan 2015. áprilistól autogén tréning csoportot indítunk Bodó Viktória klinikai szakpszichológus jelölt és Ozvald Gabriella pszichoterapeuta vezetésével.

A 10+1 alkalmas kurzuson a résztvevőknek alkalmuk nyílik arra is, hogy a zenét hívják segítségül érzéseik megismeréséhez, elmélyüléshez, melyben Vitkai Éva művészetterapeuta segít. Érdeklődni 06302579913-as számon vagy gabriellaozvald@gmail.com címen lehet.

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
Integratív Önismereti Csoport indul Debrecenben!

 

Close