A jókedv fél gyógyulás

Lajtorja a Kelet Magyarországban

0
Lajtorja a Kelet Magyarországban

Beszámoló az Adventi Hancúr narancsillatú és népzenei felhangú történéseiről a 2011.12.20-i Kelet Magyarországban – A jókedv fél gyógyulás! 🙂

 

Vidáman oldják meg a gondokat

 

Advent első vasárnapján a nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban is készülődés folyt: fenyőkoszorúk, ajtódíszek, adventi naptár, festett gyertyák, fakéreg rénszarvasok, csillogó flitterek és gyöngyök várták, hogy ünnepi hangulatot sugározhassanak készítőik otthonában. A narancs és fahéjillatú estét nem csak a borleves varázsolta ünnepivé, hanem a zenekar hangszereiből felhangzó adventi és karácsonyi nóták is. A mulatságot a gyerekek koronázták meg és tették teljessé.

 

Hancúrozásuk, vidám ricsajozásuk egyébként is megszokott dolog a Lajtorja mindennapjaiban. Diszlexiás, diszgráfiás, beilleszkedési problémával vagy tanulási zavarral küzdő, hiperaktív gyerekek csoportos és egyéni terápiája a Stúdió egyik profilja. Ezt a tevékenységet fejlesztő- és gyógypedagógus, logopédus, gyermekneurológus, valamint gyermekpszichológusok végzik. A másik vonalon felnőtteknek segít a képzett pszichológusi gárda: nehezen teherbe eső nők csoportos terápiája, pszichodráma mellett egyéni pszichoterápia támogatja a Nyíregyházán és környékén élőket különleges vagy nehéz élethelyzeteikben. A legjellemzőbb problémák, mivel felnőttek megkeresik a Lajtorja szakembereit: párkapcsolati probléma, súlyos betegségből való gyógyulás, egzisztenciális krízis, pánikbetegség, depresszió, illetve a szülővé válás kérdései.

 

A Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdió két megye legjobb szakembereinek segítségével dolgozik azon, hogy boldogabb és kiteljesedettebb életet élhessenek a Nyíregyházán és a megyében lakók. Egyik pszichológusuk szavaival: “Az élet túl rövid és törékeny ahhoz, hogy azt hibás döntéseink alapján éljük le: sosem késő egy új döntést hozni, hogy teljes, örömteli életet éljük, melynek erőforrásai mindannyiunkban benne rejlenek.”

 

Lajtorja a Kelet-Magyarországban

Lajtorja cikk a 2011.12.20-i Kelet-Magyarországban

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
Relaxáció és Autogén Tréning Nyíregyházán
Relaxáció és autogén tréning

Relaxáció és autogén tréning csoport indul a Lajtorjában 2012. január 3-án, mely segíti csökkenteni a stresszt és a fájdalmat, növeli...

Close