Mozgóképek...

Lajtorja megnyitó videók

2
Lajtorja megnyitó videók

Beregszászi János fotográfus mozgóképei és Talpas Pál videója a Lajtorja 2011. szeptember 9-i megnyitójáról.

 

 

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Címkék:

Hozzászólások (2):

  1. Sajnálom, hogy nem vehettem részt ezen a fantasztikus hangulatú megnyitón. Szívből kívánom, hogy a célt, amit a stúdió létrehozásával meg kívánt valósítani érje el, legyen ehhez elég ideje, ereje és kitartása, mert a szakmai képességei vitathatatlanok!

  2. Kedves Ági, köszönjük a jókívánságokat és mi is azt szeretnénk, ha a Nyíregyházán és a megyében élők gazdagabbak lennének a Lajtorja által. Szépeket!

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdió, megnyitó
Megnyitó képek

Megnyitott hát a Lajtorja! Beregszászi János fotográfusnak köszönhetően remek képek készültek a Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdió péntek esti megnyitójáról....

Close