Mediáció-konfliktuskezelés

A módszer kettő vagy több fél között fennálló érdekellentét rendezésére szolgál, amire 2-3 találkozás is elegendő lehet. Előnyös többek között gyermek elhelyezési, gyermeknevelési, vagyonmegosztást érintő, vagy az üzleti életben felmerülő konfliktusok esetén.

  

A folyamat és az azt lezáró megegyezés kiválthatja a peres eljárást.

Mediátorként közvetlenül nem veszek részt a vitában, egyik oldal mellett sem foglalok állást, nem ítélkezek.

Segítek olyan megoldásokat találni, amely mindannyiuk számára kielégítő és megnyugtató. Alkalmuk nyílik az ötleteik, érzéseik elmondására, miközben saját életükről maguk dönthetnek.

 

A találkozások egyéni igények szerint, általában kéthetente történnek, 90 percben.

 

Érdeklődni lehet: Lévai Ágnes Melinda +36/20/2985399

 

További információk a mediációval kapcsolatban az alábbi linkre kattintva érhetők el: Mediáció

 

 

 

 

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
Csoport örökbefogadó szülőknek

Az örökbefogadásról számtalan hiedelem, mítosz, érzelmi alapon hozott támogató, vagy elítélő vélemény hallható és olvasható. Az adoptáció során megélt örömök...

Close