Óvodából iskolába előadás

Óvodából iskolába előadás

0
Óvodából iskolába előadás

 március 9. 10:00-11:30-ig a Lajtorjában,
Óvodából az iskolába, hogyan segíthetjük gyermekünket az iskolakezdésben? Mik az iskolaérettség kritériumai? Kell-e készülni az iskolára,? Milyen szempontok szerint érdemes iskolát választani? Hogyan tehetjük sikeressé az iskolakezdést? Ilyen kérdésekre kaphatnak választ azok a szülők, akik ellátogatnak erre a programra a Lajtorja Stúdióba.

Pszichológus segítségével körbejárjuk az adott témát, a résztvevők kérdései alapján beszélgetünk erről az életszakaszváltásról, a leggyakrabban felmerülő nehézségekről, bizonytalanságokról és támpontokat kaphatnak a szülők a teendőkhőz, a problémás helyzetek hatékony megoldásához. 
Előzetes jelentkezés a lajtorjastúdió e-mail címén (info@lajtorjastudio.hu  –  max. 20fő)

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
Relaxáció és Autogén Tréning Nyíregyházán
Autogén tréning ismétlő csoport

Autogén tréning ismétlő csoport indul a Lajtorja Stúdióban 2013 februárjában.

Close