Max Clayton Magyarországon

Pszichodráma workshop

0
Pszichodráma workshop

Dr. G. Max Clayton, az Australian College of Psychodrama igazgatója 2011. novemberében újra Magyarországra jön és Kardosfán előbb egy 4 napos klasszikus pszichodráma tréninget tart, majd ugyanott egy 3 napos trénerek tréningje workshopot vezet „Csoportvezetés” címmel.

 

A tréningekre ismét a zselici tájvédelmi körzet közepén lévő három csillagos szállodában, a Hotel Kardosfa -ban, kerül sor. A résztvevőket kétágyas szállodai szobák, úszómedence, jacuzzi, finn és infraszauna várja. 

 

Klasszikus pszichodráma tréning

A november 12-15-ig tartó klasszikus pszichodráma tréning szombaton délelőtt 10.30 órától kedden délután 16 óráig tart, összesen 36 órában. A csoport munkája a többi napokon 9.30-kor kezdődik, a befejezés 21.30 óra körül lesz.

 

“A workshopon a hangsúly a klasszikus pszichodráma különböző technikáinak megtanulásán és használatuk továbbfejlesztésén lesz. A résztvevők számára a technikák hatékony használatának megtanulását segíti azok személyes átélése a saját drámáikban valamint a másoknak rendezett drámákban történő részvétel is. A hatékony tanulást az elmélet és a gyakorlat összekapcsolódása is segíteni fogja.” (Max Clayton)

 

Dr. G. Max Clayton

Dr. G. Max Clayton

A részvételi díj (szállással (két ágyas szobában), napi háromszori étkezéssel, uszoda. jacuzzi és szauna használattal) 132.000.- Ft + ÁFA = 165.000.- Ft.

 

Pszichodráma csoportvezetők tréningje

A november 17-19-ig tartó „Csoporvezetés” trénerek tréningje workshop csütörtökön délelőtt 10.30 órától szombaton délután 16 óráig tart, összesen 26 órában. A csoport munkája a többi napokon 9.30 -kor kezdődik, a befejezés 21.30 óra körül lesz.

 

“Ennek a workshopnak a témája a csoportvezetése lesz. A tanítás és a coaching célja a tudatosság növelése a csoporttagok beállítódásainak és értékeinek, valamint a közöttük formálódó kapcsolatoknak a tekintetében. Azonosításra kerülnek a csoport interakcióiban megjelenő témák. A csoporttagokat rövid időszakokra bevonják a csoport vezetésébe, valamint a közben történtek átgondolásába.

Sor kerül a csoportmunka számos elméleti megközelítésének, valamint az azokban megfogalmazódó elképzelések gyakorlati alkalmazásának tanítására és megvitatására. A résztvevőkre érdekes, esetenként izgalmas helyzetek várnak.” (Max Clayton)

 

A részvételi díj (szállással (két ágyas szobában), napi háromszori étkezéssel, uszoda. jacuzzi és szauna használattal) 100.000.- Ft + ÁFA = 125.000.- Ft.

Hotel Kardosfa

Hotel Kardosfa

 

Jelentkezés a pszichodráma tréningekre

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni, ezért ha szándékodban áll a tréning(ek)en részt venni, kérlek, hogy ezt idejében jelezd:

 

Zánkay András

  • Studio Act & Sound Bt.
  • 7621 Pécs, Színház tér 3
  • T/F: +36-30-5647-811
  • e-mail: azankay@t-online.hu
0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Címkék:

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
Beszélgetés az önismeretről

Beszélgetés Daubner Bélával az önismeretről. Sajnos az öt részes, Kaló Jenő által készített videósorozat második részét nem találtam meg -...

Close