Örökbefogadó szülőnek lenni...

Csoport örökbefogadó szülőknek

Az örökbefogadásról számtalan hiedelem, mítosz, érzelmi alapon hozott támogató, vagy elítélő vélemény hallható és olvasható.

Az adoptáció során megélt örömök és nehézségek felvállalása olykor nehéz feladatnak bizonyul.

Számtalan kérdés merülhet fel. Lehet-e „igazi” szülő az örökbefogadó? Miért olyan nehéz nemet mondani az új családtagnak? Hogyan válaszoljam meg a gyerek és a környezet kérdéseit? Mit tegyünk, ha kíváncsi a biológiai szüleire?

A kérdések sora hosszan folytatható.

Szülők számára olyan csoportot indítunk, ahol felvállalhatóan felszínre kerülhetnek a nehézségek, az aggályok, félelmek, a mindennapi problémák, ugyanakkor a sikerélményekből a szülővé válás örömeiből táplálkozva erőt meríthetnek a nehézségek áthidalásához, a szülő-gyerek kapcsolat szépségének megéléséhez.

 

Érdeklődni lehet: Lévai Ágnes Melinda +36/20/2985399

 

 

Kéthetente történik a foglalkozás, a csoporttal öt alkalommal találkozunk.

3000Ft/óra

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
Csoportfoglalkozás tehetséges gyerekeknek a hatékonyabb tanulás érdekében

A tehetséges gyermekeknek mást és másképpen kell tanítani, kreativitásuk, személyiségük egészének fejlesztését célozva.” /Herskovits, 1994/

Close