Relaxációs csoport indul! Szánj időt magadra is!

0
Relaxációs csoport indul! Szánj időt magadra is!

Relaxációs és autogén tréning csoport indul a Lajtorjában, 2015 áprilisában, mely segíti csökkenteni a stresszt és a fájdalmat, növeli a teljesítményt, javítja a koncentrációs, tanulási és emlékező képességet.

Miért relaxáljunk?

 

A mai rohanó világban mindannyian megtapasztaljuk, hogy gyakran feszültek vagyunk, folyton időhiányban szenvedünk, és ritkán tudjuk igazán elengedni magunkat. A stressz már népbetegségnek számít hazánkban, és egyre több „kezelésmódról” lehet hallani. Az egyik leghatékonyabb mód mindenképpen a relaxáció. Az ébrenlét-alvás határán egyensúlyozva, figyelmünket befelé irányítva „meghallhatjuk” testünk üzeneteit, átélhetjük a teljes ellazulás, elengedés állapotát, melyet korábban nem ismertünk meg. Energiáinkat jól tudjuk összpontosítani egy vágyott cél elérése érdekében, viszont lazítani már nehezebben megy. Emiatt a bennünk maradt energiák felgyülemlenek, és valamilyen formában utat törnek maguknak. Sokat hallani, hogy a szív- érrendszeri megbetegedések, gyomorpanaszok, rossz hangulat, alvászavarok, evészavarok hátterében a stressz állhat, így tehát mindenképpen érdemes foglalkoznunk vele.

 

Kinek ajánljuk a relaxációs csoportot?

 

Mindenkinek, aki szeretne különböző relaxációs technikákat elsajátítani, amelyeket otthon gyakorolva a későbbiekben is használhat a feszültség csökkentésére, saját testének, lelkének üzeneteinek jobb megismerésére. A relaxáció segíthet mindazoknak, akik szeretnék növelni teljesítményüket, fejleszteni figyelmüket.

 

A csoport vezetői

 

A csoport vezetője Ozvald Gabriella nyíregyházi pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoonkológus, akiről többet tudhat meg itt: Ozvald Gabriella. Valamint Bodó Viktória, pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt.

Relaxációs csoport jelentkezés

A módszer elsajátítása kiscsoportban (7-10 fő), 10 alkalommal történik a nyíregyházi  Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban. Heti 60 perces találkozásokra és rendszeres otthoni gyakorlásra van szükség. Minden csoportindulást megelőz egy személyes ismerkedés, beszélgetés. Jelentkezéshez kérjük, írj egy e-mailt a telefonszámoddal és neveddel a gabriellaozvald@gmail.com, vagy bodoviktoria198@gmail.com címre. A csoportra jelentkezni legkésőbb április 22-ig lehet.

Az autogén tréning díja 5.000 Ft/óra x 10 alkalom, illetve az interjú díja 6.000 Ft

 

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
Autogén tréning indul hamarosan

Várhatóan 2015. áprilistól autogén tréning csoportot indítunk Bodó Viktória klinikai szakpszichológus jelölt és Ozvald Gabriella pszichoterapeuta vezetésével.

Close