Relaxációs csoport indul szeptemberben

0
Relaxációs csoport indul szeptemberben

2017 szeptember közepén autogén tréning csoportot indítunk Ozvald Gabriella pszichoterapeuta vezetésével.  Érdeklődni és jelentkezni +36 30 257 9913-as telefonszámon lehet. Ide kattintva a módszerről bővebben is tájékozódhat.

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
OnkoPszichológia Nyíregyházán

Közösségünk azzal a céllal jött létre, hogy hozzáférhetővé tegyük a térségünkben kezelt daganatos betegek és hozzátartozóik számára a pszichológiai segítségnyújtást.

Close