Szülésre és anyaságra felkészítés

Szülésre és anyaságra felkészítés

0
Szülésre és anyaságra felkészítés

Kismama csoport indul, amely felkészít a szülésre és az anyaságra: relaxáció tanulás, zeneterápia, a gyermekkel való összehangolódás, mit tudunk tenni, hogy másképp éljük meg gyermekünk születését.

 

Szülésre és anyaságra felkészítő csoport

Egészen más élményekről számolnak be azok a nők, akik tudatosan készülnek a szülésükre. Az anyaság a nőiség csúcsa, fontos, hogy meg tudjuk ezt őrizni. 

 

Életünk során rengeteg olyan információt kapunk a gyermekszületéssel kapcsolatban, melyek egy része téves. Ezekhez az információkhoz fantáziákat társítunk, amelyek lehetnek pozitívak és negatívak, és néha többet ártanak, mint használnak.

 

A szülésre való felkészüléssel pontos információkat kapunk, szebb élmény lesz a szülés, a relaxáció elsajátításával lerövidül a vajúdás ideje, az új szerepre való felkészüléssel pedig kisebb lesz a szülés utáni depresszió kialakulásának veszélye. A test felkészítése mellett nagyon fontos a lélek előkészítése, a belső munka is. 

 

Felkészülés a szülésre és az anyaságra

A csoportban megtanulhatjuk,

  • relaxáció segítségével hogyan oldjuk a szorongást, hogyan pihenjünk, hogyan könnyítsük meg a vajúdást,
  • hogyan hangolódhatunk rá gyermekünkre már a várandósság ideje alatt,
  • hogyan tehetjük könnyebbé az új szerepbe kerülés fárasztó időszakát,
  • hogyan tudunk majd egyensúlyozni az anyai és a női szerepek között.
A felkészülésben segítőink lesznek:
  • Pszichológus
  • Zeneterapeuta

 

Anyaságra felkészítő csoport

A csoport hat alkalommal találkozik. Jelentkezés: Marosi Zita nyíregyházi pszichológus, 30/54-33-591.

 

Szülésre és anyaságra felkészítés

Szülésre és anyaságra felkészítés

 

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
Ingyenes Csikung előadás

Ingyenes Csikung előadás  január 13.-án a Lajtorjában azoknak, akiket érdekel a kapcsolatba kerülés saját belső forrásaikkal, stressztűrő képességük növelése, kreativitásuk fejlesztése,...

Close