TRANZAKCIÓANALITIKUS ÖNISMERETI CSOPORT

0
TRANZAKCIÓANALITIKUS ÖNISMERETI CSOPORT

Tranzakcióanalitikus Önismereti Csoport indul ez év novemberében Budapesten. A csoport folyamatosan, félzárt rendszerben működik, azaz nyári szünet előtt lépnek ki tagok és az őszi induláskor veszünk fel újakat. A tranzakcióanalízis az emberközi kapcsolatokkal foglalkozó tudomány és módszer.

 

Berne az Emberi játszmák, majd Sorskönyv c. könyvének itthoni megjelenése óta számos tranzakcióanalítikus könyv – köztük hazai szerzők munkái is – látott napvilágot s a módszer ismertté kezd válni mertté hazánkban is.

 

Miért ismétlődnek kellemetlen történések az életemben? Miért romlik el az, ami olyan jól kezdődött? Miért lépek újra meg újra ugyanabba a gödörbe? – ilyen és hasonló kérdésekre keresünk választ a TA szemléletével.

 

A csoport kéthetente 3 órában, péntek délutánonként működik, 17,30- 20,30-ig.

 

Vezetői nemzetközi vizsgával rendelkező tranzakcióanalitikus kiképzők, pszichoterapeuták. A csoportba kollégákat és problémájukat megoldani kívánó, érdeklődő embereket is várunk. A csoportba lépést egy beszélgetés „elsőinterjú”) előzi meg.

 

 

ÉRDEKLŐDÉS ÉS JELENTKEZÉS.

Dr Juhász Erzsébet

06 -20 -473 2402,

esténként vagy ejuhaszdr@gmail.com

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
Integratív Önismereti Csoport Nyíregyházán PSZICHODRÁMA-CSALÁDÁLLÍTÁS-BODY WORK

Az integratív csoportfolyamatban   lehetőség nyílik arra, hogy közösen dolgozzunk azon, hogy lehetőségeinkkel egy elfogadó, biztonságos közegben vessünk számot.

Close