Valósághű rajztanfolyam

Valósághű rajztanfolyam

Valósághű rajztanfolyam indul Nyíregyházán a Lajtorja Stúdióban 2013. árilis 11-14. között. Ha szeretsz rajzolni és szeretnéd megtanulni az alapokat, szeretettel várunk rajztanfolyamunkon.

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Lajtorja

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek. Támogatjuk őket különleges élethelyzetekben (párkapcsolati gond, várandósság, szülés, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás), és hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier)

Hagyj nekünk üzenetet!
Read previous post:
Szülők Iskolája, 2012. február 18.
Óvodából iskolába előadás

 március 9. 10:00-11:30-ig a Lajtorjában,Óvodából az iskolába, hogyan segíthetjük gyermekünket az iskolakezdésben? Mik az iskolaérettség kritériumai? Kell-e készülni az iskolára,? Milyen szempontok szerint...

Close