Rólunk

A Lajtorja egy pszichológiai és fejlesztő központ Nyíregyházán, ahol gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek.

 

Küldetésünk

A Lajtorja szakemberei azért dolgoznak, hogy a Nyíregyházán és környékén élők különleges vagy nehéz élethelyzeteikben segítséget kapjanak (párkapcsolati probléma, szülővé válás kérdései, tanulási nehézségekkel küzdő gyermek, súlyos betegségből való gyógyulás, egzisztenciális krízis, pánikbetegség, depresszió), valamint hogy jobban megállják helyüket a munkahelyi életben (stresszklinika, coaching, anyaság és karrier).

 

Gyermekpszichológus, Nyíregyháza 

 

Szöllősi Heléna Anna

Szöllősi Heléna Anna gyermek pszichológus, klinikai szakpszichológus szakértőnk. A Jósa András Oktatókórház Gyermekosztályán dolgozik pszichológusként, ahol gyermekekkel és serdülőkkel foglalkozik, hogy sérülésmentesen jussanak át az élet nehezebb időszakain. A Lajtorjában egyéni rendelése van. Olvass többet gyermekpszichológus szakértőnkről: Szöllősi Heléna Anna nyíregyházi gyermekpszichológus

 

 

Pszichológus, Nyíregyháza

Nyíregyházi pszichológusok, akik elérhetőek a Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdióban. Szakembereink neve után megtalálja, csoportos vagy egyéni formában foglalkoznak kliensekkel.

 

Csutak Zoltán

Csutak Zoltán - pedagógus, filozófus, pszichodráma vezető

Csutak Zoltán – filozófus, pszichodráma vezető

Több mint tíz éve vettem be magam a pszichodráma világába, 43 éves vagyok. Ez alatt a tíz év alatt a pszichodráma lehetőségei egyre csak szélesedtek.

 

Vezettem pszichodrámát börtönökben, gimnáziumi és általános iskolai diákok körében, különféle segítő szakmák munkatársai számára, és persze, mint ebben az esetben, vállalkozó kedvű civilek között is. A hazai pszichodráma legjobb (…)

 

Olvass többet Csutak Zoltánról, a Lajtorja Stúdió nyíregyházi pszichodráma csoportvezetőjéről: Csutak Zoltán 

 

 

Lévai Ágnes Melinda

2005-ben végeztem a Debreceni Egyetem pszichológia szakán, ebben a tanévben szerzek diplomát az ELTE tanácsadó szakpszichológus szakán. Korábban pedagógusként dolgoztam. A gyermekvédelem területén eltöltött évek alatt részt vettem nevelt gyerekek terápiájában, nevelőszülős családok megsegítésében, az örökbefogadási folyamat kísérésében. Jelenleg pedagógiai szakszolgálatnál dolgozom. Folyamatos képzés mellett családterapeutává váltam. Mediátorként elsősorban a családi konfliktuskezeléseket, illetve a válás során felmerülő gyermekelhelyezési, vagyonmegosztási nehézségek megoldásában vállalok szerepet.

 

Olvass többet Lévai Ágnes Melindáról: Lévai Ágnes Melinda, Pszichológus, családterapeuta, mediátor-konfliktuskezelő

 

Marosi Zita

Marosi Zita pszichológus, klinikai szakpszichológus

Marosi Zita klinikai szakpszichológus

Pszichológus, klinikai szakpszichológus, igazságügyi pszichológus szakértő. A nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Szülészet-nőgyógyászati osztályán dolgozik. A Lajtorjában egyéni és csoportos pszichoterápiával foglalkozik, elsősorban a párkapcsolat, nőiség, szülés, anyaság témakörében.

 

 

 

 

Ozvald Gabriella

Pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoonkológus. 2005-óta dolgozom szociális-, oktatási- és egészségügyi területen pszichológusként. Jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kórház Onkoradiológiai osztályán foglalkozom daganatos betegekkel és hozzátartozóikkal. Tőlük tanultam meg, hogy az élet túl rövid és törékeny ahhoz, hogy azt hibás döntéseink alapján éljük le: sosem késő egy új döntést hozni, hogy teljes, örömteli életet éljük, melynek erőforrásai mindannyiunkban benne rejlenek. Munkámat integratív terápiás szemléletben (…)

 

Olvass többet Ozvald Gabrielláról, a nyíregyházi Lajtorja Stúdió egyénekkel és csoportokkal is foglalkozó pszichológusáról: Ozvald Gabriella, pszichológus, Nyíregyháza

 

 

 

Szántó Eszter

Szántó Eszter klinikai szakpszichológus

Szántó Eszter klinikai szakpszichológus

Szántó Eszter klinikai szakpszichológus rezidens, pszichodráma asszisztens, hipnoterapeuta vagyok. Meggyőződésem, hogy mindannyian megismételhetetlen, értékes és kifogyhatatlan fejlődési potenciállal rendelkező lények vagyunk, rendelkezünk azokkal a pszichés erőforrásokkal, amelyek az életünk során felbukkanó nehézségek megoldásához szükségesek. Munkám során a legfontosabbnak azt tartom, hogy a pácienseimet, a csoportjaimban részt vevőket segítsem erőforrásaik fellelésében és mobilizálásában. Felszabadító és felemelő közös élmény, amikor-néha fáradtságos és hosszú út végén-elérjük ezeket a forrásokat, a pácienseim számára új perspektívák nyílnak meg, gazdagabbá, és harmonikusabbá válik az életük.

 

Olvass többet Szántó Eszterről, a nyíregyházi Lajtorja Stúdió pszichodráma csoportjának egyik csoportvezetőjéről: Szántó Eszter, pszichológus, Nyíregyháza

 

Gyógypedagógus, Nyíregyháza

 

Győri Mónika

Győri Mónika gyógypedagógus, szomatopedagógus vagyok. 1996-ban végeztem a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskola oligofrén-pszichopedagógia szakán. Több éven át dolgoztam tanulásban és értelmileg akadályozott gyermekeket oktató-nevelő intézményben. Ezzel párhuzamosan elvégeztem a főiskola szomatopedagógia szakát, melynek eredményeként a mozgáskorlátozott, valamint a súlyos és halmozottan sérült gyermekek és fiatalok fejlesztésében szereztem jártasságot. 9 éve dolgozom nevelési tanácsadóban, ahol a tanulási problémával küzdő gyerekek diagnosztizálását és fejlesztését végzem.

 

Olvass többet Győri Mónikáról: Győri Mónika nyíregyházi gyógypedagógus

 

Gyermekneurológus, Nyíregyháza

 

Dr. Merő Gabriella

Csecsemő és gyermekgyógyász, gyermekneurológus, neonatológus főorvos

 

  • Koraszülöttek, újszülöttek fejlődésneurológiai szűrése,  habilitációs tanácsadás
  • Csecsemő és gyermekkori idegrendszeri problémák szűrése, tanácsadás
  • Csecsemő és gyermekkori alvás és viselkedészavarok, fejfájások oki hátterének szűrése

 

Elérhetőségek: 70/451-37-68, merogabi KUKAC gmail.com

 

Logopédus, Nyíregyháza

 

Szurkos Józsefné

A sikeres élethez hatékony verbális kommunikációra van szükség. Akik beszédükben nehézségekkel küszködnek, nehezebben fejezik ki magukat, emiatt az élet különböző területein hátrányt szenvednek. Ezért kiemelkedő fontosságú a beszéd-hang-nyelv- és kommunkiációs zavarokban szenvedő gyermekek és felnőttek  kommunikációs problémáinak mielőbbi felismerése és korrekciója.

 

Olvass többet Szurkos Józsefnéről: Szurkos Józsefné, logopédus, Nyíregyháza

Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.