Csibi Mónika

Csibi Mónika gyermek- és ifjsúsági klinikai szakpszichológus

Csibi Mónika vagyok, klinikai és mentálhigiéniai gyermek-, és ifjúsági szakpszichológus. Gyermekvédelemben pszichológusként eltöltött öt év után a nyíregyházi Nevelési Tanácsadóban helyezkedtem el. A gyakorlati munkám során nagy tapasztalatot szereztem a gyermekkor, serdülőkor nehézségeivel, családi konfliktusok megoldásával kapcsolatban.

 

Munkámat családterápiás szemléletben végzem, emellett a kognitív és viselkedésterápia eszköztárát alkalmazom a legszívesebben. Szakemberként olyan hatékony magatartás-változtató módszert ajánlok, mellyel gyorsan átalakíthatjuk a rossz szokásokat jó tulajdonságokká, és közben nem kell a folyamatos konfliktusoktól szenvednünk. Minden gyereknél egyénre szabott személyes terápiát alakítok ki, összhangban a szülők elképzeléseivel.

 

Csibi Mónika csoportokkal foglalkozik a Lajtorjában. Olvass többet Csibi Mónika csoportjairól: Teljesítményszorongás csoportTanulástechnikai tréningSzorongásoldás gyerekeknekHiperaktivitás csoport.

 

  •  Elérhetősége:  +36 20 389 9470      
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Hagyj nekünk üzenetet!