Noszkó Nikoletta

Noszkó Nikoletta, pszichológus

2007-ben végeztem a Debreceni Egyetem Pszichológia szakán s attól az évtől kezdve gyermekekkel foglalkozom. Dolgoztam gyermekotthonban élő kisebb-nagyobb gyerkőcökkel, súlyos betegségből gyógyuló, pszichoszomatikus tünetekkel rendelkező, látássérült és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekkel, fiúkkal, lányokkal, szőkékkel, barnákkal, szorongókkal és harciasabbakkal, tanulási nehézséggel küzdőkkel és kreatívakkal, egyszóval sok-sok színes egyéniséggel.

 

 

Jelenleg egy középiskolában tevékenykedem pszichológusként, emellett több éve csoportos foglalkozásokat tartok onkológiai betegségből gyógyuló és pszichoszomatikus tüneteket mutató gyerekeknek a Mosoly Alapítvány keretein belül.

 

 

Legkedvesebb módszerem a gyermekpszichodráma, amit Kende B. Hannától sajátítottam el, Boldizsár Ildikó által kóstoltam bele a Meseterápiába, ezek mellett pedig művészetterápiás eszközöket alkalmazok legszívesebben a csoportfoglalkozások alatt.

 

 

A játék és öngyógyítás, kreativitás és bizalom számomra az irányt adó fogalmak munkám során. Emellett az elfogadás, a biztonságos keretek és tér az, ami elengedhetetlen a jól-léthez, gyógyuláshoz, katartikus élményekhez. Ebben a szellemben dolgozom és igyekszem segíteni a hozzám fordulókat.

 

 

Elérhetőségem: noszkoniki@gmail.com

 

06 30 / 367-00-30

 

 

 

Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.

Hagyj nekünk üzenetet!