Szántó Eszter

Szántó Eszter a Lajtorja Stúdió nyíregyházi pszichodráma csoportjának egyik vezetője. Eszter egyébként Debrecenben praktizál és fogadja a hozzá fordulókat.

 

Szántó Eszter pszichológus

“Meggyőződésem, hogy mindannyian megismételhetetlen, értékes és kifogyhatatlan fejlődési potenciállal rendelkező lények vagyunk, rendelkezünk azokkal a pszichés erőforrásokkal, amelyek az életünk során felbukkanó nehézségek megoldásához szükségesek. Munkám során a legfontosabbnak azt tartom, hogy a pácienseimet, a csoportjaimban részt vevőket segítsem erőforrásaik fellelésében és mobilizálásában. Felszabadító és felemelő közös élmény, amikor-néha fáradtságos és hosszú út végén-elérjük ezeket a forrásokat, a pácienseim számára új perspektívák nyílnak meg, gazdagabbá, és harmonikusabbá válik az életük.

 

Tanulmányaimat a debreceni KLTE-en végeztem filozófia-orosz-pszichológia szakokon. Szakmai és emberi fejlődésem kísérői-mestereim- Dr. Daubner Béla és Dr. Kuritárné Dr. Szabó Ildikó. A pszichodráma módszerének elsajátításában Dr Vikár András nyújtott sok támogatást.

 

Pszichoterápiás munkám során a páciens igényeihez igazodva integratív módon dolgozom, alkalmazva kognitív és viselkedésterápiás eszközöket, immaginációt, dinamikus, Jung-i, Rogers-i értelmezési keretet, traumafeldolgozó módszert (EMDR), a monodráma és pszichodráma eszközeit.”

 

Szántó Eszter csoportjai

Pszichodráma, Nyíregyháza

 

Szántó Eszter elérhetőségei

 

    • Telefon: 30/327-0442
    • E-mail: estersanto KUKAC freemail.hu

 

Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.