Török Tímea

Török Tímea vagyok, 2008-ban diplomáztam a Debreceni Egyetem Pszichológia – Pszichológia Szakfordítói szakán. Ezt követően 2015-ben szakvizsgáztam Klinikai- és mentálhigiénés gyermek és ifjúsági szakpszichológusként. Családterápiás képzésem folyamatban van.

 

A diploma megszerzését követően a Sántha Kálmán Mentális Egészségközpont és Szakkórházban dolgoztam, ezt követően a Debreceni Reménysugár Gyermekotthon lakásotthonaiban láttam el pszichológusi teendőket. Dolgoztam a Derecskei Óvodában és Tagintézményeiben óvodapszichológusként. A Nyíregyházi Egyetemen csecsemőgondozó és kisgyermeknevelő hallgatóknak tartottam önismereti tréninget. Jelenleg a Szent Lukács Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ nevelőszülős hálózatában dolgozom pszichológusként.

 

Az elmúlt évek során több területen is lehetőségem nyílt gyermekekkel és serdülőkkel foglalkozni. Azon vagyok, hogy segítsem őket és szüleiket egy-egy probléma, nehezebb élethelyzet megoldásában.

 

 

Elérhetőség:

06-30/66-707-55

toroktimeazsuzsa@gmail.com

Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.