Felnőtteknek

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdió egyéni és csoportos pszichoterápiát kínál azoknak, akik úgy érzik, különleges vagy nehéz élethelyzeteikben segítségre van szükségük:

 

 • párkapcsolati probléma,
 • szülővé válás kérdései,
 • tanulási nehézségekkel küzdő gyermek,
 • súlyos betegségből való gyógyulás,
 • egzisztenciális krízis,
 • pánikbetegség,
 • depresszió,
 • önértékelési zavarok,
 • függőség,
 • szorongás,
 • fóbiák.

 

Szeretettel várjuk azokat is, akiknek semmilyen égető problémájuk nincs, csak önismeretüket szeretnék fejleszteni és gazdagítani akarják személyiségüket.

 

Pszichodráma

A pszichodráma alkalom arra, hogy életünk lehetőségeivel biztonságos, támogató közegben vessünk számot. Hogy minden kockázat nélkül kipróbáljuk, ami még történhet velünk, illetve azt, amit már nem halogathatunk tovább. Aminek eljött az ideje. Alkalom a felfedezésre és a megújulásra életünkben, kapcsolatainkban. Próba és erőgyűjtés biztonságban, szabadon. Mindez most Nyíregyházán, képzett, empatikus, nagy gyakorlattal rendelkező pszichodráma vezetők segítségével! Szeretettel várunk a nyíregyházi önismereti csoportba: Pszichodráma Nyíregyházán

  

Allergia kezelés

Egy forradalmian új allergia kezelési módszer – néhány óra, és örökre búcsú inthető az allergiának! Legyen az szénanátha, asztma, parlagfű allergia, darázscsípés allergia, ételallergia, vagy csalánkiütés – a módszer hatékony, ártalmatlan és végleges megoldást nyújt!

 

A felnőttkori tünetmegjelenés nagyon gyakran egyértelműen köthető a beteg életének valamely válságos eseményéhez. Ekkor az ember a méltánytalan helyzet okozta szorongást a szervezetét ért külső hatásokra (például pollenre, porra) testálja át. Az allergiakezelés módosult tudatállapotban, hipnózisban zajlik, melynek során segítünk a páciensnek feldolgozni az őt ért traumát, kezeljük az őt ért stressz-, illetve konfliktus helyzetet, végül pedig fokozatosan hozzászoktatjuk a problémát kiváltó ingerhez. Allergia kezelés Nyíregyházán: Allergia kezelés Nyíregyháza

 

Autogén tréning

Az Autogén Tréning egy rendszeresen végzett elmélyülési gyakorlat, melynek során elérhető a teljes testi és lelki ellazultság állapota. Ebben a nyugalmi állapotban képesek vagyunk szabályozni testi és pszichés működéseinket aktuális szándékainknak, céljainknak megfelelően. Az autogén tréning olyan embereknek tud segíteni, akik fejleszteni szeretnék emlékezőképességüket és teljesítményüket, illetve stresszel teli az életük (diákok, rendszeresen vizsgázók, tanárok, trénerek, közszereplők, vezetők, menedzserek, sportolók, versenyzők, saját teljesítményüket fokozni kívánók). Bővebben az Autogén tréning és Relaxáció szolgáltatásról: Autogén tréning és Relaxáció

 

Anyaság és karrier

hamarosan…

 

“Kapu” a gyermekhez – gyermekváró csoport

Ön úgy érzi, hogy már nem tud többet tenni megtermékenyülése, születendő gyermeke érdekében. Valószínű, hogy saját belső energiáinak mozgósítására még nem gondolt, pedig Ön hozza létre és Önben mennek végbe azok a folyamatok, melyek a sikeres szülést jelentik.

 

A lélektani módszerek ezt az energiát, potenciált szabadítják fel. A pszichoterápia “kapu” lehet a test és a lélek között. Ezen keresztül segítjük át meddőségi problémáinak megoldásán az orvosi segítség kiegészítéseként is. Amennyiben pszichoterápiás lehetőséget is igénybe óhajt venni, jelentkezzen! Marosi Zita nyíregyházi pszichológus, 30/543-35-91

 

További információk: “Kapu” a gyermekhez

 

Mediáció

A mediáció napjaink egyik leghatékonyabb vitamegoldó módszere azoknak, akik vitás ügyeiket gyorsan, a nyilvánosságot kizárva és költségkímélően szeretnék megoldani. Mediációval a vitás kérdések lényegesen hamarabb lezárhatók, költségkímélő, diszkrét, eredményes.

Olvass többet a nyíregyházi konkfliktuskezelésről: Mediáció, Nyíregyháza

 

Simonton Tréning

A Simonton tréning egy daganatos betegek számára kifejlesztett módszer, amely relaxáción és a képzelet erején alapul. Daganatos betegségekben szenvedőknek megadja az esélyt akár a teljes gyógyulásra is az orvosi kezelések kiegészítőjeként. A nyíregyházi Simonton tréningről itt olvashatsz bővebben: Daganatos betegek kezelése Simonton tréninggel.

  

Szülésre felkészítés

hamarosan…

 

Szülők Iskolája

Nem elégítenek ki gyermeknevelési kérdéseidre netről, könyvekből kapott válaszok? Gyere el a Szülők Iskolájába: előadássorozat szülőknek és leendő szülőknek a gyermekkel, serdülővel kapcsolatos problémákról, azok hátteréről, kezeléséről. Az előadásokat követő kötetlen beszélgetés során alkalom nyílik arra, hogy az érdeklődők egyénre szabott válaszokat kaphassanak családi nehézségeikre. A részvételhez előzetes bejelentkezést kérünk a jelentkezők nevével és telefonszámával itt: szulokiskolaja@lajtorjastudio.hu.

 

További információ: Szülők Iskolája, Nyíregyháza

 

Jobb agyféltekés rajzolás

4 napos jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam Nyíregyházán azoknak, akik szívesen tanulnának meg egy másféle módon látni.

 

A legközelebbi jobb agyféltekés tanfolyam információi:  Jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam Nyíregyházán 

 

 

Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.