Terembérlet

A Lajtorja Stúdió nagyobbik helységét bérbe adjuk olyan tevékenységekhez, amik kötődnek a Stúdió mindennapjaihoz. Jelenleg nyíregyházi pszichológusok, fejlesztő pedagógusok, logopédusok foglalkoznak itt egyéni és csoportos tanácsadással (lásd: induló csoportok)

 

Nyíregyháza terembérlet

Ha olyan helységet keresel Nyíregyházán, ami:

  • központi, jól megközelíthető helyen fekszik
  • maximum 20 fő befogadására alkalmas
  • barátságos atmoszférával rendelkezik

akkor ne is kutass tovább! Egyéni szervezésű események, rendszeres kurzusok, kezelések, tanfolyamok, továbbképzések céljára alkalmas helységünk paraméterei az alábbiak.

 

Bérelhető terem

A 6×7 méteres nagyobbik szoba kiválóan alkalmas egyéni szervezésű események, rendszeres kurzusok, tanfolyamok, továbbképzések céljára. Ebben a teremben zajlanak például az önismereti pszichodráma kurzusok ülései, vagy a gyermekek dadogós csoportjának találkozói.

 

Terembérlet 

A Lajtorja nagyobbik termét minimum 2 órára lehet kibérelni. Ennek díja 2.000 Ft + ÁFA/óra. A Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Központ termeihez egy mosdó és egy amerikai rendszerű konyha tartozik bárpulttal, melyek használata értelemszerűen benne foglaltatik a bérleti díjban. 

 

Érdeklődés és időpont egyeztetés

Amennyiben úgy gondolod, szívesen bérelnél egyszeri alkalommal vagy rendszeresen néhány órára egy helységet, keress bizalommal a 30/364-0-364-es számon! Ha e-mailt szeretnél írni, megteheted az info kukac lajtorjastudio.hu címen. Szeretettel várjom jelentkezésedet!

 

0saves
Ha tetszett, amit olvastál, kattints a megosztó gombokra, hagyj üzenetet vagy iratkozz fel RSS feedre, hogy saját Readeredben olvashasd híreinket.