Cégeknek

Büszkék vagyunk arra, hogy nagy tapasztalatú, üzleti és pszichológiai végzettségű szakembereink immár nyíregyházi központtal tudják kamatoztatni ismereteiket, jártasságukat és szakértelmüket a vezetői tanácsadás terén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében nem mondatnánk, hogy bővelkedik a piac kiválóan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező vezetői tanácsadókban. Ennek köszönhető, hogy a megyei vállalkozások, amennyiben a humán erőforrás fejlesztésére, kommunikációs tréningre, coachingra keresnek megoldást, gyakran fordulnak budapesti cégekhez.

Alábbiakban bemutatunk néhány jellemző módot, ahogy az üzleti életben, kommunikációban és a pszichológiában képzett tanácsadóink segíteni tudnak nyíregyházi és Szabolcs megyei szervezeteknek, teameknek, cégvezetőknek. A leggyakoribb fejlesztési szituációkon és módszereken túl természetesen speciális, célirányos tanácsadói technikákkal is dolgozunk. Időpont egyeztetéséhez keressen minket elérhetőségeinken!

Stressz Klinika

Néha úgy tűnik, az ember stressz szintje egyszerűen befolyásolhatatlan tényezőkön múlik: a számlák úgyis jönnek, a nap soha nem fog 25 órából állni, a munkahelyi és családi körülmények mindig sokat fognak követelni.

A fenti érzés ellenére, szerencsére jóval nagyobb kontrollal bírsz ezek fölött a tényezők fölött, mint azt gondolnád. Valójában a stressz menedzsment középpontjában annak az egyszerű ténynek a felismerése áll, hogy Te vagy a felelős az életedért. Gondolataidért, érzelmeidért, időbeosztásodért, környezetedért és problémamegoldási módszereidért egyaránt. A végső cél tehát egy kiegyensúlyozott élet, ahol elegendő idő jut munkára, kapcsolatokra, pihenésre és jókedvre, ötvözve a nyomás alatt is megfelelő teljesítménnyel és a rugalmas problémamegoldással. 

Stressz management segítség

Látogass el stressz management aloldalunkra: Stressz menedzsment
Egyeztess időpontot a 30/364-0-364-es számon.

Coaching

A Lajtorja szakemberei abból indulnak ki, hogy minden ügyfél magában hordozza saját problémájára a megoldást, csak azt valamilyen oknál fogva nem tudja felszínre hozni és/vagy megvalósítani. A coaching egy olyan tudományos alapokon nyugvó „művészet” , ahol a coach előremutató kérdéseivel, empátiájával, elfogadásával, visszatükröző visszacsatolásával lépésről-lépésre kibontakoztatja ügyfele értékeit, majd erőforrásait elérendő célja érdekében aktivizálja. A tanácsadó segítő, kontrolláló szerepköréből kilépve a klienst saját tudásának, képességének felismerésében támogatja. Az ügyfelet saját életének, cégének, problémáinak legjobb „szakértőjének” tekinti, aki kompetens abban, hogy eldöntse, mi szolgálja legjobban az ő és a körülötte lévők érdekeit.

A coaching célja, hogy partnerünk képessé váljon az eredményessége útjában álló akadályok azonosítására, a teljesítményét csökkentő tényezők megszüntetésére, új lehetőségek meglátására és azok megvalósítására. A coaching során elsősorban a vezető gondolkodása és viselkedése változik, annak köszönhetően, hogy környezetét, önmagát és az egyes kihívásokban rejlő lehetőségeket másképpen észleli.

Megváltozott látásmódja elsősorban a tudatosság fejlődésének köszönhető – igazából ez biztosítja a vezető személyes fejlődési lehetőségeit HOSSZÚ TÁVON.

Coaching lehetőségek

  • kérj egy első ingyenes konzultációt: info [kukac] lajtorjastudio.hu
  • tedd fel kérdéseid a 30/364-0-364 -es telefonszámon.

Hatékonyságnövelés és kommunikációs tréning

A Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő munkatársai mélyen hisznek a kommunikáció hatékonyságnövelő erejében. A magabiztos, asszertív egyén képes igényeinek közlésére, jogaiért való kiállásra, s ezek érvényesítésére oly módon, hogy közben mások érdekeit is figyelembe vegye. Az asszertivitás fogalmába beletartozik az egyénnek az a képessége is, hogy képes szorongásmentesen közölni igényeit és érzéseit.

Látszatra ellentmondás van az önérvényesítés és mások érdekeinek figyelembevétele között. A hatékony, önérvényesítő egyén a konfliktusok megoldására, nem pedig a konfliktus okozójának fizikai vagy erkölcsi megsemmisítésére vagy leértékelésére törekszik. Sokan nem merik önmagukat képviselni az agresszívvé minősülés félelmében, a mások érdekeinek tiszteletben tartását a gyengeség jelének tekintik.

Gyakori érv az asszertívitással szemben, hogy jelen korunkban csak az agresszív embernek van esélye a sikerre, s aki nem így viselkedik, az alulmarad. Gondoljuk azonban meg: az agresszív viselkedés egyszerűen nem éri el a célját, illetve legfeljebb akkor, ha ez a cél az agresszív, másokat legyőzni akaró indulat levezetése. Az ilyen fellépés valójában nem a konfliktusra irányul, hanem a konfliktus okozójára.

Kommunikációs tréning teendők

  • egyeztess egy személyes találkozót saját vagy céged kommunikációjának javítása érdekében: 30/364-0-364 vagy info [kukac] lajtorjastudio.hu

Lajtorja profil törlése

Ha törölni szeretnéd magad az oldalról a lenti mezőbe add meg jelszavadat, majd kattints a "Törlés véglegesítése" gombra. A törlés azonnali és nem visszavonható!

Biztonsági okokból admin nem törölheti magát az oldalról!

Bemutatkozás szerkesztése

Bemutatkozásod*
Írj magadról és tevékenysége(i)dről minimum 100 karakterben.

Adatok szerkesztése

Publikus telefonszámod*
Weboldalad URL-je
Még nincs weboldalad? KATTINTS IDE
Tevékenységed*
Vesszővel elválasztva több tevékenység esetén

Fotó cseréje

Profilkép feltöltése
Maximum file size: 5 MB
Tölts fel 1db, maximum 5MB méretű képet magadról.

Blogbejegyzés szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Új blogbejegyzés

Cím*
Rövid leírás*
Tartalom
Kiemelt kép hozzáadása*
Maximum file size: 5 MB

Cégeknek szerkesztése

You are not permitted to submit this form!