Egyesület

A Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdió Egyesület Kelet-Magyarország humán szakembereit (pszichológus, fejlesztő pedagógus, orvos, logopédus, pedagógus) egyesíti azzal a szándékkal, hogy professzionális szakmai segítséget nyújtson az e térségben élők számára. Testi és lelki egészségünk, környezetünk mindannyiunk számára fontos, különös figyelmet igényelnek a hátrányos helyzetű kistérségekben élők, a krónikus betegségben szenvedők, a fogyatékkal élők vagy egyéb okokból veszélyeztetett felnőttek és gyermekek.

Testi és lelki egészségünk megőrzése és fejlesztése, illetve a betegségek kialakulásának megelőzése felelősségünk. Az egyesület célja, hogy mindannyiunk számára elérhetővé váljon az a tudás, mely az egészséget szolgáló egyéni magatartásminták kialakításához szükséges, továbbá fontosnak tartjuk a közösségi értékek elterjedésének ösztönzését, az egészségfejlesztés színterein megvalósuló közösségi programok elterjesztését, az életminőség javítását, az egészségpszichológia, egészségtudatos életvezetés kialakítását, a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben és a nagyobb városokban egyaránt.

Kiemelt feladatunknak tekintjük a hátrányos helyzetű csoportok, fiatalok, felnőttek esélyegyenlőségének elősegítését – képzését, munkaerőpiacon való elhelyezkedésének támogatását, stb. Továbbá, a gyermek és ifjúságvédelemben, családsegítésben, illetve időskorúak gondozásában, támogatásában is az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító, egészségügyi rehabilitációs tevékenység és szemlélet érvényesüljön.

Lajtorja profil törlése

Ha törölni szeretnéd magad az oldalról a lenti mezőbe add meg jelszavadat, majd kattints a "Törlés véglegesítése" gombra. A törlés azonnali és nem visszavonható!

Biztonsági okokból admin nem törölheti magát az oldalról!

Bemutatkozás szerkesztése

Bemutatkozásod*
Írj magadról és tevékenysége(i)dről minimum 100 karakterben.

Adatok szerkesztése

Publikus telefonszámod*
Weboldalad URL-je
Még nincs weboldalad? KATTINTS IDE
Tevékenységed*
Vesszővel elválasztva több tevékenység esetén

Fotó cseréje

Profilkép feltöltése
Maximum file size: 5 MB
Tölts fel 1db, maximum 5MB méretű képet magadról.

Blogbejegyzés szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Új blogbejegyzés

Cím*
Rövid leírás*
Tartalom
Kiemelt kép hozzáadása*
Maximum file size: 5 MB

Egyesület szerkesztése

You are not permitted to submit this form!