Felnőtt pszichológia

A nyíregyházi Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdió egyéni és csoportos pszichoterápiát kínál azoknak, akik úgy érzik, különleges vagy nehéz élethelyzeteikben segítségre van szükségük:

 

Pszichodráma

A pszichodráma alkalom arra, hogy életünk lehetőségeivel biztonságos, támogató közegben vessünk számot. Hogy minden kockázat nélkül kipróbáljuk, ami még történhet velünk, illetve azt, amit már nem halogathatunk tovább. Aminek eljött az ideje. Alkalom a felfedezésre és a megújulásra életünkben, kapcsolatainkban. Próba és erőgyűjtés biztonságban, szabadon. Mindez most Nyíregyházán, képzett, empatikus, nagy gyakorlattal rendelkező pszichodráma vezetők segítségével! Szeretettel várunk a nyíregyházi önismereti csoportba: Pszichodráma Nyíregyházán

Allergia kezelés

Egy forradalmian új allergia kezelési módszer – néhány óra, és örökre búcsú inthető az allergiának! Legyen az szénanátha, asztma, parlagfű allergia, darázscsípés allergia, ételallergia, vagy csalánkiütés – a módszer hatékony, ártalmatlan és végleges megoldást nyújt!

A felnőttkori tünetmegjelenés nagyon gyakran egyértelműen köthető a beteg életének valamely válságos eseményéhez. Ekkor az ember a méltánytalan helyzet okozta szorongást a szervezetét ért külső hatásokra (például pollenre, porra) testálja át. Az allergiakezelés módosult tudatállapotban, hipnózisban zajlik, melynek során segítünk a páciensnek feldolgozni az őt ért traumát, kezeljük az őt ért stressz-, illetve konfliktus helyzetet, végül pedig fokozatosan hozzászoktatjuk a problémát kiváltó ingerhez. Allergia kezelés Nyíregyházán: Allergia kezelés Nyíregyháza

Autogén tréning

Az Autogén Tréning egy rendszeresen végzett elmélyülési gyakorlat, melynek során elérhető a teljes testi és lelki ellazultság állapota. Ebben a nyugalmi állapotban képesek vagyunk szabályozni testi és pszichés működéseinket aktuális szándékainknak, céljainknak megfelelően. Az autogén tréning olyan embereknek tud segíteni, akik fejleszteni szeretnék emlékezőképességüket és teljesítményüket, illetve stresszel teli az életük (diákok, rendszeresen vizsgázók, tanárok, trénerek, közszereplők, vezetők, menedzserek, sportolók, versenyzők, saját teljesítményüket fokozni kívánók). Bővebben az Autogén tréning és Relaxáció szolgáltatásról: Autogén tréning és Relaxáció

“Kapu” a gyermekhez – gyermekváró csoport

Ön úgy érzi, hogy már nem tud többet tenni megtermékenyülése, születendő gyermeke érdekében. Valószínű, hogy saját belső energiáinak mozgósítására még nem gondolt, pedig Ön hozza létre és Önben mennek végbe azok a folyamatok, melyek a sikeres szülést jelentik.

A lélektani módszerek ezt az energiát, potenciált szabadítják fel. A pszichoterápia “kapu” lehet a test és a lélek között. Ezen keresztül segítjük át meddőségi problémáinak megoldásán az orvosi segítség kiegészítéseként is. Amennyiben pszichoterápiás lehetőséget is igénybe óhajt venni, jelentkezzen! Marosi Zita nyíregyházi pszichológus, 30/543-35-91

Mediáció

A mediáció napjaink egyik leghatékonyabb vitamegoldó módszere azoknak, akik vitás ügyeiket gyorsan, a nyilvánosságot kizárva és költségkímélően szeretnék megoldani. Mediációval a vitás kérdések lényegesen hamarabb lezárhatók, költségkímélő, diszkrét, eredményes.

Olvass többet a nyíregyházi konkfliktuskezelésről: Mediáció, Nyíregyháza

Simonton Tréning

A Simonton tréning egy daganatos betegek számára kifejlesztett módszer, amely relaxáción és a képzelet erején alapul. Daganatos betegségekben szenvedőknek megadja az esélyt akár a teljes gyógyulásra is az orvosi kezelések kiegészítőjeként. A nyíregyházi Simonton tréningről itt olvashatsz bővebben: Daganatos betegek kezelése Simonton tréninggel.

Szülők Iskolája

Nem elégítenek ki gyermeknevelési kérdéseidre netről, könyvekből kapott válaszok? Gyere el a Szülők Iskolájába: előadássorozat szülőknek és leendő szülőknek a gyermekkel, serdülővel kapcsolatos problémákról, azok hátteréről, kezeléséről. Az előadásokat követő kötetlen beszélgetés során alkalom nyílik arra, hogy az érdeklődők egyénre szabott válaszokat kaphassanak családi nehézségeikre. A részvételhez előzetes bejelentkezést kérünk a jelentkezők nevével és telefonszámával itt: szulokiskolaja@lajtorjastudio.hu.

Lajtorja profil törlése

Ha törölni szeretnéd magad az oldalról a lenti mezőbe add meg jelszavadat, majd kattints a "Törlés véglegesítése" gombra. A törlés azonnali és nem visszavonható!

Biztonsági okokból admin nem törölheti magát az oldalról!

Bemutatkozás szerkesztése

Bemutatkozásod*
Írj magadról és tevékenysége(i)dről minimum 100 karakterben.

Adatok szerkesztése

Publikus telefonszámod*
Weboldalad URL-je
Még nincs weboldalad? KATTINTS IDE
Tevékenységed*
Vesszővel elválasztva több tevékenység esetén

Fotó cseréje

Profilkép feltöltése
Maximum file size: 5 MB
Tölts fel 1db, maximum 5MB méretű képet magadról.

Blogbejegyzés szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Új blogbejegyzés

Cím*
Rövid leírás*
Tartalom
Kiemelt kép hozzáadása*
Maximum file size: 5 MB

Felnőtt pszichológia szerkesztése

You are not permitted to submit this form!