Kapcsolatfelvétel

Lajtorja Pszichológiai és Fejlesztő Stúdió
Ha szeretnél velünk beszélgetni, kérdeznél valamit, jelentkezni akarsz valamelyik programunkra, vagy időpontot egyeztetnél, ne habozz!

Telefon: (+36) 70/371-26-20 – ha épp nem tudjuk fogadni hívásodat, rövid időn belül visszahívunk.

E-mail: info (kukac) lajtorjastudio.hu – 24 órán belül igyekszünk válaszolni.

Lajtorja munkatársai

coaching, pszichológiai tanácsadás

nincs megadva

Csernyik Krisztián vagyok, okleveles pszichológus. Magánpraxisom során coaching módszerrel dolgozok, mely abban különbözik a pszichoterápiától vagy pszichológiai tanácsadástól, hogy nem a kliens múltjával foglalkozik, nem célja a lelki sérülések feldolgozása, vagy azok okainak kutatása. A coaching során a jelenre és a jövőre fókuszálunk. Elérhető, reális célokat és akcióterveket dolgoznunk ki, a feladatokat és azok határidejét pedig a kliens vállalja, ezzel is cselekvésre ösztönözve önmagát. A coach nem ad tanácsot, hanem a kérdéseivel igyekszik hozzásegíteni a klienst ahhoz, hogy megtalálja saját megoldását. Többek között az alábbi problémákkal kereshetnek: – ha úgy érzi, a munkahelyen vagy az iskolában nem tud megfelelően teljesíteni – ha úgy érzi, semmi sem képes motiválni Önt – ha magánéletében, párkapcsolatában elakadások, problémák merülnek fel – ha úgy érzi, megrekedt az életében és nem tud előrébb jutni – ha tudja, hogy mit szeretne, de nem tudja, hogyan érje el – ha nehéz döntési helyzetbe került, és segítségre van szüksége Mivel a coaching más jellegű működésmódot igényel a terápiához/tanácsadáshoz képest, ezért az első ülés során egy rövidebb konzultációra kerül sor, mely során megbeszélésre kerül, hogy a coaching módszere lenne-e az ideális az Ön esetében, illetve milyen célokat szeretne elérni. Ez az úgy nevezett „nulladik alkalom”, mely ingyenes, 20-30 percet vesz igénybe. A további alkalmak 50-60 percesek. 14 éves kor felett várom a klienseket.

Lajtorja profil törlése

Ha törölni szeretnéd magad az oldalról a lenti mezőbe add meg jelszavadat, majd kattints a "Törlés véglegesítése" gombra. A törlés azonnali és nem visszavonható!

Biztonsági okokból admin nem törölheti magát az oldalról!

Bemutatkozás szerkesztése

Bemutatkozásod*
Írj magadról és tevékenysége(i)dről minimum 100 karakterben.

Adatok szerkesztése

Publikus telefonszámod*
Weboldalad URL-je
Még nincs weboldalad? KATTINTS IDE
Tevékenységed*
Vesszővel elválasztva több tevékenység esetén

Fotó cseréje

Profilkép feltöltése
Maximum file size: 5 MB
Tölts fel 1db, maximum 5MB méretű képet magadról.

Blogbejegyzés szerkesztése

You are not permitted to submit this form!

Új blogbejegyzés

Cím*
Rövid leírás*
Tartalom
Kiemelt kép hozzáadása*
Maximum file size: 5 MB

Kapcsolat szerkesztése

You are not permitted to submit this form!